HJEM BAGGRUND .HUMAN RESSOURCE SPARRING CV KONTAKT

SPARRINGOPERA BLEV STADFÆSTED SOM HØJESTERET BROWSER MED MICRO

Oktober den. 07, 2019
70-700
Efter lidt over 180 dage på det nye Windows 10 Pro, blev Browseren Opera stadfæsted som en stabil Højesteret Browser med hurtig og stabil tilgang til internettet. Der har ikke været nogen problemer med den version vi har kørt. Nu mangler vi de sidste kryptering og certifikater. Når vi trækker audio og video med den, java eller streaming, kan vi trække stereo op til 44 KHz.
INDUSTRIELT GRAFIKKORT

September den. 20, 2019
70-700
Det lykkedes at få produceret et Dansk industrielt og militærgodkendt grafikkort, som både kan bruges til operationelt miljø, men også krævende miljøer hvor cybertrusler er tilstede. Kortene er krypteret og kan fjernstyres.
"FIRST POINT OF SALE"

September den. 04, 2019
70-700
Så lykkedes det for Flåden, at introducere trådløs kommunikation til Hærens køretøjer. Efter 3,4 års test med IBM T500 Flådebærebar, koblet op med Jægerne og Frøernes 880 militærmodem i Kongens Lyngby, nærheden ved DTU "Dansk Teknisk Universitet", har Hæren i Afghanistan købt MP70 hjem fra Sierra Wireless.
CANADIAN OPERATØR

August den. 21, 2019
592
Markedet for mobiloperatør skifter hele tiden, og du kan ikke være sikker 10 til 20 år frem, hvis du arbejder med Flåden, Militæret eller Økologisk landbrug (Agriculture). Derfor kan udstyr til en Canadian Operatør være en fordel i globale sammenhæng, eller steder på kloden hvor det er svært med mobile services. Udstyret har sine egne multi SIM kort med nøgler som kan programmeres.
RAM ER ESSENTIELT I FREMTIDEN (XEON)

Juli den. 25, 2019
592
Uanset hvilket IT miljø du sidder i. Så er RAM "Højesteret" uanset hvor henne i verden du er. Og derfor skal det virke. Det "Dyreste" RAM er altid det bedste. Den er lige så sikker som Ohms lov i fysiktimerne. Der har siddet elektronikingeniøre før dig og "Vurderet" hvad der er bedst for maskinen. "Størrelsen" af din RAM afhænger hvorhenne i verden du sidder Globalt, ikke via dit profession, uddannelse eller virke. I dette tilfælde sidder vi med 16 GB RAM (4 x 4 GB) og 8 GB (JÆGER) (4 x 2 GB), på den "Første af vores Militær Servere", og det virker, siger Militær Officerene. Vi har valgt en asymmetrisk RAM konfiguration IBM 16:8 FORMAT.
IBM X3550 M1 MILITÆRSERVER (XEON)

Juni den. 26, 2019
300
For at teste om Danmark er Backbone Ready, har vi testet og samlet den hårdeste i rækken af Militære IBM Servere i 1,5 års tid i Kongens Lyngby - og den "Modstandsdygtig". Nu kommer yderligere 6 måneders test på IBMs nye SAS Harddiske, som lige er kommet til landet. Vi starter med 2 stk. 146.8 GB, så Kongsøre kan følge med. Derefter går vi 2 TB på hver, så vi rammer Militærets Lovgivning. Det første vi lægger mærke til, er at serveren laver en "Cut Off" på processoren og lukker automatisk ned efter 2 minutters opstart. Så Militærjuristerne er igang. Vi mener, dog at på 2 TB harddiske går vi fri af "Opstarts Kongsøre".VILDSVINEJAGT & CUSTOMER DRIVEN ER DET SAMME

Juni den 12, 2019
300
Hvis din virksomhed eller organistation skal ud og jage nye kunder og penge, skal der forberedelse og planlægning til. Det nytter ikke noget at en CEO møder op om sommeren, og siger "Vi skal have kunder". Der ligger selvfølgelig en del penge i jagten, men du er nød til at have noget erfaring og dine marker parat. Der skal værdisætning til, og din virksomhed kan ikke leve af vand og brød. Du skal have en værdisætning af dit markedet på forhånd. Det markedet er x antal kroner værd og vi kan ihvertfald drive virksomheden i så mange antal år før vi møder et kritisk niveau eller at markedet er træt.MARGRETHE SKÅLEN ROSTI (TYREN)

Maj den 28, 2019
300
Er din frokost det vigtigste. Er du kørt fast i inspirationen, kreativiteten eller tænker du bare ikke mere klart i din hverdag, så er det måske tid til at sige, at din pensionsopsparing ikke er det rigtige. 45 års fremdrift uden spekulationer, om vi nu skulle klare det er nu et "Dagligt Fænomen". Skal der røres "Fars" i skålen, eller er jeg skabt til pension. Er det "bare" gå ned i "Delikatessen" og købe det lækreste og så kommer de nye ideer af sig selv. Det tager dig ikke op på den "Store Kreative Klinge på 127 år". Og så er du "Kørt fast i angst og dårlige ideer". Skulle jeg have gået i "Militæret", "Uddannet mig til en Master of Science eller IT", eller holdt fast i "Karse, Æggemaden & Læren". Nogen siger, økonomien og din stilling skal køre videre, selvom du har siddet på det i 30 år. Husk "Din IT Kok", han er ældre end du tror. Af alle i verden, så er Margretheskålen stadig en bedriftMOTOROLA RAZR MICRO JAVA EDITION

Maj den 28, 2019
Kan du være sikker på at din mobiltelefon eller application virkelig virker på udenlandske operatøre. Hvis du spørger programmørene eller operatørene fra ubådene, så er svaret nej. De kører på sekundære systemer, og især hvis du er dansker i udlandet. Du får ikke lov på grund af dine rettigheder og teknologi herhjemme i Danmark. Java micro (Java ME) giver dig fuld tilladelse, som Dansker i udlandet. Du kan trække på database fra serveren, browse internet i virksomheden, lave krypteret micro opkald igennem gateway, streamme microvideo, samt gøre det nemmere for amerikanske operatører, som dansker i udlandet.


OS X MOUNTAIN LION ER ET GODT HØJESTERET SYSTEM

Maj den 14, 2019
Er du jurist, læge eller sygeplejerske, så er Mountain Lion et godt system at arbejde på. Det er et system der kan holde IT loven oppe på kort tid og på den længere tidhorisont.


OS X LEOPARD ER KONFLIKTLØSNING

April den 24, 2019
Stadig netværksproblemer? Så er Leopard systemet konfliktløsning til netværksproblemer. Den arbejder på lige fod med de bedste Linux systemer. Fortæller dig med det samme hvad der er galt i din virksomhed, IT infrastruktur eller din netværksløsning. Den kan være et sekundært backup system til din webshop, windows, IT løsninger eller de online services som nu virksomheden sælger og lever af.


APPLE VIRKER STADIGVÆK

April den 17, 2019
Stadig netværksproblemer? Apple produkter er dyre, men du betaler også for en høj teknologisk funktion. Det er teknisk og ikke teknisk, og ligesom Microsoft certificeringer, så har Apple også nogen tilsvarende. Det tog os 2 timer at sætte et helt reklamebureau op med kun 2 Apple Airport Extreme base stationer. Begge med en router til brokobling af netværk.


C# CORE

April den 03, 2019
C# er sproget til, hvis du skal lave banksystemer, militær eller sikkerhedssystemer. C# kan arbejde mellem begge platforme Linux og Windows uden at du taber processorkraft, ydelse eller database forespørgelse. Det er sproget, der tager dig videre, men det er krævende.


DER ER FORSKEL PÅ CORNFLAKES

Marts den 07, 2019
Hollænderne har modsat sig. Derfor er det vigtigt, at du er rimelig skarp, allerede fra morgenstunden. Det kan være med til at give dig det drive, der holder ud på eftermiddagen, også bureautid..


BOOTSTRAP 1999 - 2001 - SNØRREN

Februar den 12, 2019
Der er kun en vej, og det er diamantlov hele vejen og tålmodighed. Det er her, du kan mærke om din flådeaftale holder eller ikke. Det samme gælder din "forretningsplaner" og "businesspartner", den skal nok "Ringe Ind" hvis i står og mangler "Kapital" til en god "Markedsførings Ide". Eller om du "Overhovedet" kan leve af det nu eller om "3 år".


TI-68 DIAMANT HØJDE PÅ FLÅDE OG HANDELSAFTALERNE ER ALTING

Februar den 11, 2019
Det bliver lidt svært lukke dine handels og flådeaftaler, hvis ikke du har noget højde, data og tal. En samarbejdspartner kan være guld værd, hvis I forstår kontraktskrivning, bilaterale og bindene aftaler (Anna). Fri proces er altid en god start, dermed undgår du en højere forventningsafstemning, hvor begge partnere kan blive uenige til slut i fasen, selvom der er et godt fælles forretningsgrundlag. Du skal se mere ud end 3 til 6 år i fremtiden. Du skal vægte dine ting meget højere.


LÆBESTIFT KAN STÅ ALENE - I ALT VIND OG VEJR

Februar den 11, 2019
Og det samme kan markedsføring. Uanset hvor meget vind og dårlig vejr der er udenfor, så det videnskabelig bevist, at markedesføring godt kan stå alene, selvom man ikke har økonomi til de helt store reklamekampagner eller markedsføring. Det samme gælder reklame og annoncering på søgemaskiner, man skal ikke gå i panik. Er der et behov og efterspørgelse, så skal kunden nok finde det. Det er ligesom survival, man skal nok finde en vej til maden!


FLÅDENS "ONLINE HANDEL" ER FREMTIDEN

Januar den 25, 2019
Handel har altid været svært, og været diskussion om man måtte det ene eller om man kunne tillade sig det andet. Uden en "Fast" handelsaftale er du ikke nået, og Flåden og Søvejen har sine fordele, både "Online" og "Offline", uanset hvor henne i verden du ønsker at handle eller lave handelsaftaler. Send en email og bestille en "Pizza" i Taiwan. Når du har "Udbud" og "Efterspørgsel", sætter du "Jægere" ind.


PÅ TOPPEN AF JANUAR "INDUSTRI"

Januar den 15, 2019
Januar er altid en udfordring i økonomien. Det er her årsregnskabet skal gøres op, kontanter tælles og nye kontrakter og tiltag skal skrives for det nye år. Det er her sidste års planlægninger giver pote, og med til at give dig drive resten af året. For momentum skal du lære og klare og styre.


VÆRDIBASERET MARKETING - I ET DIAMANT ØJEMED

December den 2, 2018
Set i bakspejlet på marketing, advokat og reklameindustrien er værdibaseret marketing nok det sværeste. Og svaret er meget simpelt? Du mangler din Kok. Han er den eneste i marketing verden, der har en fuld forståelse for, hvad værdibaseret marketing er, især ved dyre kunder og restauranter. Der skal så lidt til, at vælte en dyr middag. Og på samme måde gælder det IT og Innovation, en Startup er meget sværere og meget mere langsigtet end folk tror. Her kan man ikke tale om profit. Her er det tale om ansættelse, udbytte og bonus, så misundelse vælter af dine kunder og nærmeste. Og det er her, du skal være "Klar". Du får kun en chance, ellers er det dig selv.


HTML5 2018

November den 8, 2018
Når Hotellet slet ikke fungerer for CIO, og hans disciple af programmøre på gulvet klager om hastighed, hardware fejl, så er HTML5 sidste udvej. HTML5 kan tåle et par force majore, samtidigt javaen griner afsted. Ja, selv en dårlig gateway, port, du hænger bare javaen til tørre, og den skaber en højhastigheds forbindelse via HTMLen.


JSP 2 API 2018

November den 8, 2018
Når IT infrastrukturen og hardwaren bryder sammen, er JSP den eneste rigtige vej i programmeringen. Den kan redde en CIO fra mudderet, og op til flere samtaler med Bestyrelsen, når helvede bryder ud i Staten.


BESTYRELSESARBEJDE 2018 - OPERATIONS

08/10/2018
At gå død i bestyrelsesarbejde sker tit, og hvorfor, der mangler ofte milepæle der kan være et drive for bestyrelsen, for ellers er det kun "Velkomst og Hyldemøder", en lille "Ukrainsk Hyllie", som det hedder for bestyrelsen iblandt, altså at sejre af helve.. til, som man siger. SMV Bestyrelsesarbejde, aftale, kontrakt eller freelance ansættelse er nok den bedste måde, at komme ind på det Danske Arbejdsmarkedet på. Virksomhederne ved ikke hvad de vil have, da deres gearing og forespøgelse ikke er høj nok. Man vil have vækst, men ved ikke hvordan. Det bliver altid svært ved fastansættelse med sådan nogen krav. Man er nød til, at byde ind via ekstern SMV arbejde eller SMV bestyrelsesarbejde. (PARISAFTALEN)


KONTRAKT OG HANDELSAFTALER - PARISAFTALEN & DIAMANTHANDEL

18/9/2018
For ikke alle Reklamebureauer bukker under reklame og handelskrigen, så er kontrakter og handelsaftaler nok den bedste mulighed for at øge den økonomiske vækst. Økonomisk strategiske aftaler ligger i det langvarige maskinrum. Kapitalret og kapital som Flåden behandler, kan man ikke komme udenom siden februar 2015. Udenrigsministeriet kan hjæpe virksomheder med vækst. (PARISAFTALEN)


RED NAS 2TB OG 3TB - BEGGE EN PRØVELSE

12/9/2018
Så lykkedes det at ramme bunden på hardware. I skrivende stund har jeg valgt følge Dansk lovgivning på Harddisk, da alt andet er unødvendig at forklare. Et standard harddrive (Ikke harddisk), har en levetid på under 2 år. Vi har registreret den som en Højesteret "Skriver". De er intelligent styret på 5400 rpm, der får selv en militærudgave til at grine, "Den kan nemlig tåle belastning".


JUNIPER ER KOMMET FOR AT BLIVE

04/9/2018
Det har ikke været nemt, at finde en Højesteret Firewall eller Gateway som det hedder på engelsk. Til gengæld har Flåden og Militæret været tilfreds med den, og dens robusthed.

JAVA 12 er måske alligevel fremtidens sprog

12/7/2018
Software og religionskrigen er ikke ovre endnu, det samme gælder valg af fremtidig platform. Menigheden troede, at når man bare har en fælles APP (Application), så kunne man styre hele verden og snakke samme sprog. Virkeligheden er langt fra det rigtige, som flere IT Ingeniøre har måtte se i øjene. Database kontrolstruktur er stadig det samme uanset programmeringssprog med eller uden Java, men valg og designstruktur kræver forståelse. (JASMIN)


REKLAMEINDUSTRIEN ER DER NOK OGSÅ OM 500 ÅR

10/7/2018
Dansk reklamelov er mere end 100 år gammel, men værtøjerne er stadig det samme. Anskuelse og opfattelse i formidlingens kunst, har ikke ændret sig siden ægypterne og grækerne brugte det for flere 1000 år siden.


"EN NORDAMERIKANSK MEDIEBRANCHE I KONSTATERING

15/6/2018
"Luksusproblemer og Bevidsthed - Fra mass content, til reelt opfattelse"

Skarphed er en væsentlig detalje, når man skal igennem formidling og kommunikation. Content Industrien er bestemt ikke ramt af en selektiv skare af formidlere, der skal ramme en mediabranche, nemlig kunden selv. Så "måske" lykkedes det kunden, at blive klogere en reklamebranchen, siden digitalisering startede i 1980erne."FØRSTE ARBEJDSDAG - FIRST DAY OF WORK!

15/6/2018
Chips, snack og sodavand, Hamburg har altid været optimisternes holdeplads. Ingen tvivl om at det er igangsætternes univers. Her er der drømme og visioner, men 95% sejrene glemmer nået, den først måned i startup miljøet. Nemlig penge og sikkerhed. Eller som din bankrådgiver vil sige det på "Jysk", "Har I råd til det?". Penge og Kapital er fundementalt og mere end 5 år frem.