HJEM BAGGRUND .HUMAN RESSOURCE BLOG & SPARRING APPLICATIONS INTERACTIVE CV KONTAKT

BLOG - SPARRING 4.01SOFTWARE TIL SHIPPINGINDUSTRIEN ER STADIG ATTRAKTIVT I 2021

Kongens Lyngby, den 12. September, År 2021
70-780
På trods, at markedet er stort for WIX systemmer og Jyske Webshops, så er shipping industrien stadig et godt markedet, selvom det går lidt langsomt. Det er, et markedet, som ofte er ramt af trusler, og der kan være gode penge at hente.
UDVIKLERE OG PROGRAMMØRE HAR SVÆRT VED BOTILBUD

Kongens Lyngby, den 10. September, År 2021
70-780
Dimmitender og udviklere har nemt ved, at få et førstegangsjob via lovgivning, men så går det ned ad bakke. En undersøgelse fra Kongens Lyngby, over 21 år har bevist, at markedet og virksomheder er bestemt på forhånd. Og det gør det svært for en kommune, at sætte guldet igang. Erfaringer fra London, viser, at udviklere pitcher fra en virksomhed til en anden, uden rigtig at komme ind på lovgivning. Så bliver det svært at få store opgaver til flere millioner kroner. Det samme gælder dyre Certificeringer, virksomhederne tør ikke ansætte dem i en forhandlingssituation, på grund af høje lønkrav, og så går kvaliteten i vasken endnu engang for virksomhederne. Udviklerne, når aldrig at få et stabilt fodfæste på boligmarkedet.
NÅR JOHNSON SKAL I SØEN

Søndag den 29. August År 2021
70-780
EUs grundlæggende IT Rettigheder, er sat på prøve i disse dage. Men det kan ikke kun være IT, Skyen, IOT, det er i bund og grund dårlig forretning i EU. Virksomhedsloven, er stadigvæk efter årtusind skiftet ikke betalt ud. EU skylder flere penge på virksomhedsskatten end nogensinde. Så kan man heller ikke få IT og produktionsudstyr, programmøre, udviklere og kode. Sø og Handelsretten, beskæftiger sig med virksomheder, der ønsker at komme ud af dårlig virksomhedslov. "Vi giver ikke ved dørende, var ordlyden for de udenlandske virksomheder i Danmark", og revisorforeningen. Derfor, har vi lagt "21 Offset" kampagnen igang i Flåden, med virksomheder, der ønsker at komme ud af Dansk Lovgivning, de næste 21 år.
VI HAR KØBT EN HOLLÆNDER OG TYSKER HJEM

August, August den 4, 2021
70-780
Det er, ingen skam, at "Sidde Fast i Europæisk Lovgivning", derfor har vi i Flåden og Kontoret, købt "Carribien og Cuba" hjem. En "Højesteret Service Gateway", "Juniper SRX-220" forberedt til T1/E1 Linje. Der kan, godt gå 2 til 5 År, før den Højhastighed forbindelse er på plads. Den er, med til at løfte Forretningen lidt op.
DEN AMERIKANSK FLÅDE 2020 - DÅRLIGT SOFTWARE

Juli, Juli den 23, 2021
70-780
I år 2020 brugte den Amerikanske Flåde og Navy mere end, 2,08 Trillion US Dollars på dårligt skrevet software til systemer, Flådedestroyere, Ubåde, Intelligence Systemer, Firewall og Cyber. Vi har igennem snart 5 År, haft mere end 1100 cyberangreb her i Kongens Lyngby, og hverken BIOS, Linux Systememerne og Militærets Windows 10 Professional brudt ned på IBM maskinerne. IBM Serverne, er stadig i en testfase, men har trukket satellitter på plads. Læs mere under artiklen her: https://www.usni.org/magazines/proceedings/2021/july/navy-needs-new-way-write-software
INTEL CORE I3 PROCESSOR "VICTORIA"

Juni, Juni den 20, 2021
70-780
Det er altid svært ved Stater. Og ikke mindst, når fremmede stater, som Texas byder ind i en Corporate verden. "Money makes the Difference", og det er også rigtigt, ved forretninger. Men ved første møde og så til reelt kontraktskrivning, ja, så kan amerikanerne ikke nået. Så hvad gør den kloge, enten køber han Processore, som amerikanerne ikke må have eller arbejde på, eller også går han Canada. I vores tilfælde efter År 2016, så forsætter vi vores Militær Cyber. Men Corporate, kan amerikanerne ikke.
VI BRØD LYDMUREN

April, Onsdag den 14, 2021
70-780
Så skete det, efter 45 År med onboard lyd på computerne, har vi nu reelt fået crystallyd med på et eksternt lydkort, på højde med (Ubådsklasse). Kvalitetslyd vil altid være der, efterspørgelsen på lyd, vil altid være krævende, og verdensmarkedet gå efter det. Segmentet, vil altid betale, en høj pris for lyd, det vil altid, fange vores sanser og opmærksomhed. En Corporate viksomhed, vil altid stå bedre i økonomien, med kvalitetslyd.
BYD M82 NAJA VELKOMMEN

Februar, Søndag den 14, 2021
70-780
Vores "Naja", M82 IBM Computer, er nu kommet hjem, og de første software opdateringer på Intel i3 Processoren, har været lovende. Lige på denne her Platform skuffer IBM ikke på BIOS, Firmware og software opdateringer. Det er, en IBM Computer der kan tage fat, på Desktop Segmentet, og har en god og solid Officepakke. Vi valgte, at opgradere "Naja", med et 1 GB Solid grafikkort fra MSI, hvor det er muligt, at køre op til 4096 x 2160 pixel, ved 64 bit og en kerne clock ved 954 MHz.
GLOBAL

Oktober, Lørdag den 17, 2020
70-780
Så ramte vi suverænitet og det globale markedet. Software til valuta, og bankloven, er særdeles lukrativ, og kan køre på flere software teknologier. Udvikling af holografi, stregkoder, elektronisk værdipapir, toldpapir, Shippingpapir, godspapir, som pdf format, eller anden elektronisk dokumentformat.
KABLER & FLY TEKNOLOGI

September, Onsdag den 30, 2020
70-780
Fly teknologi, er lidt en pendant til Flåden. Det er ofte, her uenighederne opstår, mellem Flyvevåben og Flåden. Flåden har sin Ingeniør til Cockpit teknologi, og Flyvevåbnet har sit. For at, komme mellemmanden lidt i forkøbet, er Militæret og Militærets lovgivning vejen frem, også når det gælder kabler, netværk, radio og radar teknologi.
A PRIMEIRA DIA

September, Tirsdag den 15, 2020
70-780
Kapital, har aldrig vigtigere. Det gælder, også forretninger med Flåden. Vi valgte, at gå ud på det Brasilianske guldmarkedet, da guldet kan blive godt forrentet over 10 år. Så virksomheden eller forretningen er sikret de næste 10 år. Nu mangler vi bare kontrakter og cashflow, før vi ringer til banken, og melder os ud ressourceforløb, Kongens Lyngby.
LINKSYS BUSINESS

September den. 03, 2020
70-780
Linksys er vores nyeste til Forretningen, det bliver Flådens Reklamebureau og Forretningsdel. Den er skræddersyet til Blue Technology, hvor vi tidligere har kørt på Industrielle Switches og Netværk. Forretningen, kommer til at køre selvstændig på netværket under Juniper SSG-20 og Juniper SSG-5.
PÅ VEJ TIL TIER 1

August den. 22, 2020
70-780
T1 forbindelsen har været længe undervejs, og ventes først klar i år 2021. Det er den sorte flådes forbindelse, og den kan være svær at finde. Forbindelsen er meget stabil og svær at afbryde.
JUNIPER 256 MB RAM

August den. 20, 2020
70-780
Gode erfaringer med opsætning af 256 mb Firewall system. Har man problemer med pirater, hackere, trådløs og mobiltelefoner, eller en formodet overvågning på ens bopæl, mobiltelefon eller systemer, så vil et 256 mb system gribe ind. De såkaldte "Hacker Hotspots", hvor hackere placerer en satellit til at opspore ens data, vil blive registreret af et 256 mb system, og afviklet som micro netværk.
FLÅDELOVEN CHANTI

August den. 7, 2020
70-780
Flåden, har Flåde og Handelsloven, Chanti. Den fungere, på samme måde som den Hollændske Dutch, eller Merchant, som betyder udveksling. Udveksling er flertydig, og betyder værdisætning op til 2,5 år (Opbevaring og Told) eller 2,2 til 2,5 gange prisen på en efterspørgelse. Det kan være et produkt, IT, stykke software eller digital ydelse. Betalingbetingelser er online.
SSG-20 JUNIPER

August den. 3, 2020
70-780
Vi har netop indkøbt en Juniper SSG-20 Service Gateway, som controller og opkobling til Backbone Netværk, her i Kongens Lyngby, DTU. Den supporterer op til 8064 online sessions på samme tid. Med nye 10G ethernet kabler CAT7, er vi godt sikret de næste 100 år. Den har Dual Port, så den supporterer op til 2 ADSL2/ADSL2+ på Backbone Netværket.
VICTOR, UDVIKLING AF PROGRAMMERINGSSPROGET BET, BET Sharp, BET#, BET+, BET++, SIBIRIEN

Juli den. 16, 2020
70-780
Så startede vi første grundlag, for det Sibiriske programmeringssprog BET#. BET, skal ses som en BRAVO indenfor programmering i Flåden. Har du 2 BET Systemer kørende på samme tid, er det en ubrydelig kryptering, protokol eller forbindelse mellem 2 programmeringssprog, vil det lyde til eksamen. Uden, at programmeringssproget crasher.
VISUAL STUDIO CODE FOR LINUX CORE

Juni den. 16, 2020
70-780
Så lykkedes det at rykke over på Linux Platformen, med Microsofts Visual Studio udgave til Linux (Code). Det kan arbejde i server og netværksmiljø med kodere, udviklere eller programmøre til større Enterprise opgaver, Industrien eller Skibs Industrien. Det er et netværkssetup, som vi glæder os til vinter
DUAL PROCESSOR SERVER, OKTOBER

Juni den. 05, 2020
70-780
Så fik vi Kølerelementer hjem til IBM Serveren, som skal være Backbone til Flåden, Kongens Lyngby. Vi snakker opstart i Oktober.
BORDBESTILLINGS APP

Juni den. 02, 2020
70-780
Vi har valgt, at se om os i markedet for bordbestillinger. Konteksten med, at en tjener, kan bestille varer, mad og drikkevarer lige ved bordet, er stadig ikke forældet, selvom der er mange terminaler i Restauranter og Fødevareindustrien. Det behøver ikke kun være til en Ipad, men et sæt mobiltelefoner, kan redde mange restauranter sydpå, som er lidt kortfattet under bestillinger. Vi plejer og siger, bare der et nummer eller wifi på bordet.
SÅ BLEV DET TID TIL – FLÅDENS FIBERNETVÆRK "TX"

April den. 27, 2020
70-780
Man har længe brugt billige translucent konvertere microfiber netværk, men kvaliteten og overførelsen er meget ringe, og kan stalle, hvis der er for mange brugere. Vi har valgt en ”Højesteret Mediekonverter”, som er lavet til Flåden, MC220L. Hastigheden, starter ved 10G og op efter, og fungerer udmærket med ”Flådens Satellitter”. I løbet af de næste 6 måneder, vil vi have flere indkøb, med test i Oktober.
JAVA HD SUBSYSTEM 10 - ET SUBSIDIÆRT OPERATIV SYSTEM

Marts den. 27, 2020
70-780
Er dit Windows system under en temmelig hård belastningsgrad, så kan Flåden, Hæren og Militæret hjælpe med, et subsidiært system på Windows, således, at det tager over, når Windows systemet er belastet, eller processoren eller arkitekturen er presset under en proces eller handling. HD video, vil stadig kunne afvikles under Java systemet. Menuer og funktioner i Windows kører normalt, indtil systemet slår tilbage til normal tilstand.
IIS INTERNET INFORMATION SERVICES

Marts den. 2, 2020
70-780
IIS på din computer gør, at du kan blive fundet på et netværk eller internet hurtigere, og blive genkendt af servere eller andre service providers på netværket eller internettet. Den efterlader også en idle tilstand, at hvis du skulle have slukket computeren eller netværk, så vil adressen og opslaget stadig blive genkendt på netværket. Det gør, at din datasøgetid er nede på millisekunder, i stedet for vente på at netværket sender en konfirmation på at adressen er der.
MICROSOFT WINDOWS 11 PRO - SÅ FIK VI EN DATO

Februar den. 26, 2020
70-780
Så fik vi en dato på det måske mest avancerede Windows system overhovedet, inden vi overgår til Militær Micro Operativesystemer. Efter version 11 Pro er der kun Militær Micro opdateringer tilbage.
MICROSOFT VISUAL STUDIO ENTERPRISE 2019

Februar den. 4, 2020
70-780
Så fik vi indstalleret måske århundredes mest vigtige software og -udviklingsværktøj på Microsoft PC platformen. Der er kommet kritiske, og væsentlig opdateringer, der gør, at den arbejder, som Enterprise version på de tunge Arbejdsstationer (Workstations) på Power Processore. Det tager et par år, at få optimeret arkitekturen i Systemerne og Power Processorne. Den er forberedt til Enterprise versioner på kode, kan tage encoding med op på traditionelle kodestandarder, Systemer, SQL Enterprise version, og at den kan arbejde tværfagligt på Matrixsystemer og Microsystemer. Det er nået vi glæder os til.
CAT 8 NETVÆRKSKABEL - EN FREMTID UDEN FIBERKABEL?

Januar den. 23, 2020
70-780
Ikke alle stater, regioner, områder eller lande har rettigheder til højteknologiske fiberkabeler og fibernet. Til gengæld fik Danmark sit første kategori 8 ethernet kabel hjem til Militæret, og det lover godt på det eksisterende netværk, hvis kablerne skal skiftes ud med nye. Med en båndbredde på 2000 MHZ og hastigheder op til 40Gps på over 100 meter, er netværket opgraderet til 1000 år ude i fremtiden.
WIFI WPA2 - ENTERPRISE

December den. 3, 2019
70-780
Det har været på markedet siden år 2004, og Apple var nogen af de første til at lancere det. Nu skriver vi år 2020, og Flåden har taget teknologien til sig, og det kræver selvfølgelig en del hardcore viden for en Systemadministrator, Systemoperatør eller Militær Operatør til at få det virke og få det sat op. Men der ligger en 20 års plan i den, og man burde brug den.
ENGELSK SAUCE NO. 44

Oktober den. 21, 2019
70-780
Kan vi lave en Reklamekampagne på engelsk sovs på 44 år.. Uden at det bliver for vulgært overfor Amerikanerne. Altså, det er hele Arbejdsgangen og Processen, der ligger i den Flaske. Det er hele tankegangen omkring "Biksemad og æg", og processen frem til print og forretningskanalerne. Er det vores Canadiske 30 minutters elevatorpitch foran kunden i mødelokalet, som det var i gamle dage, og så med aftensmad og taxa inden hjemkomst. Det tror jeg, det er, og den findes kun i København.
OPERA BLEV STADFÆSTED SOM HØJESTERET BROWSER MED MICRO

Oktober den. 07, 2019
70-700
Efter lidt over 180 dage på det nye Windows 10 Pro, blev Browseren Opera stadfæsted som en stabil Højesteret Browser med hurtig og stabil tilgang til internettet. Der har ikke været nogen problemer med den version vi har kørt. Nu mangler vi de sidste kryptering og certifikater. Når vi trækker audio og video med den, java eller streaming, kan vi trække stereo op til 44 KHz.
INDUSTRIELT GRAFIKKORT

September den. 20, 2019
70-700
Det lykkedes at få produceret et Dansk industrielt og militærgodkendt grafikkort, som både kan bruges til operationelt miljø, men også krævende miljøer hvor cybertrusler er tilstede. Kortene er krypteret og kan fjernstyres.
"FIRST POINT OF SALE"

September den. 04, 2019
70-700
Så lykkedes det for Flåden, at introducere trådløs kommunikation til Hærens køretøjer. Efter 3,4 års test med IBM T500 Flådebærebar, koblet op med Jægerne og Frøernes 880 militærmodem i Kongens Lyngby, nærheden ved DTU "Dansk Teknisk Universitet", har Hæren i Afghanistan købt MP70 hjem fra Sierra Wireless.
CANADIAN OPERATØR

August den. 21, 2019
592
Markedet for mobiloperatør skifter hele tiden, og du kan ikke være sikker 10 til 20 år frem, hvis du arbejder med Flåden, Militæret eller Økologisk landbrug (Agriculture). Derfor kan udstyr til en Canadian Operatør være en fordel i globale sammenhæng, eller steder på kloden hvor det er svært med mobile services. Udstyret har sine egne multi SIM kort med nøgler som kan programmeres.
RAM ER ESSENTIELT I FREMTIDEN (XEON)

Juli den. 25, 2019
592
Uanset hvilket IT miljø du sidder i. Så er RAM "Højesteret" uanset hvor henne i verden du er. Og derfor skal det virke. Det "Dyreste" RAM er altid det bedste. Den er lige så sikker som Ohms lov i fysiktimerne. Der har siddet elektronikingeniøre før dig og "Vurderet" hvad der er bedst for maskinen. "Størrelsen" af din RAM afhænger hvorhenne i verden du sidder Globalt, ikke via dit profession, uddannelse eller virke. I dette tilfælde sidder vi med 16 GB RAM (4 x 4 GB) og 8 GB (JÆGER) (4 x 2 GB), på den "Første af vores Militær Servere", og det virker, siger Militær Officerene. Vi har valgt en asymmetrisk RAM konfiguration IBM 16:8 FORMAT.
IBM X3550 M1 MILITÆRSERVER (XEON)

Juni den. 26, 2019
300
For at teste om Danmark er Backbone Ready, har vi testet og samlet den hårdeste i rækken af Militære IBM Servere i 1,5 års tid i Kongens Lyngby - og den "Modstandsdygtig". Nu kommer yderligere 6 måneders test på IBMs nye SAS Harddiske, som lige er kommet til landet. Vi starter med 2 stk. 146.8 GB, så Kongsøre kan følge med. Derefter går vi 2 TB på hver, så vi rammer Militærets Lovgivning. Det første vi lægger mærke til, er at serveren laver en "Cut Off" på processoren og lukker automatisk ned efter 2 minutters opstart. Så Militærjuristerne er igang. Vi mener, dog at på 2 TB harddiske går vi fri af "Opstarts Kongsøre".VILDSVINEJAGT & CUSTOMER DRIVEN ER DET SAMME

Juni den 12, 2019
300
Hvis din virksomhed eller organistation skal ud og jage nye kunder og penge, skal der forberedelse og planlægning til. Det nytter ikke noget at en CEO møder op om sommeren, og siger "Vi skal have kunder". Der ligger selvfølgelig en del penge i jagten, men du er nød til at have noget erfaring og dine marker parat. Der skal værdisætning til, og din virksomhed kan ikke leve af vand og brød. Du skal have en værdisætning af dit markedet på forhånd. Det markedet er x antal kroner værd og vi kan ihvertfald drive virksomheden i så mange antal år før vi møder et kritisk niveau eller at markedet er træt.MARGRETHE SKÅLEN ROSTI (TYREN)

Maj den 28, 2019
300
Er din frokost det vigtigste. Er du kørt fast i inspirationen, kreativiteten eller tænker du bare ikke mere klart i din hverdag, så er det måske tid til at sige, at din pensionsopsparing ikke er det rigtige. 45 års fremdrift uden spekulationer, om vi nu skulle klare det er nu et "Dagligt Fænomen". Skal der røres "Fars" i skålen, eller er jeg skabt til pension. Er det "bare" gå ned i "Delikatessen" og købe det lækreste og så kommer de nye ideer af sig selv. Det tager dig ikke op på den "Store Kreative Klinge på 127 år". Og så er du "Kørt fast i angst og dårlige ideer". Skulle jeg have gået i "Militæret", "Uddannet mig til en Master of Science eller IT", eller holdt fast i "Karse, Æggemaden & Læren". Nogen siger, økonomien og din stilling skal køre videre, selvom du har siddet på det i 30 år. Husk "Din IT Kok", han er ældre end du tror. Af alle i verden, så er Margretheskålen stadig en bedriftMOTOROLA RAZR MICRO JAVA EDITION

Maj den 28, 2019
Kan du være sikker på at din mobiltelefon eller application virkelig virker på udenlandske operatøre. Hvis du spørger programmørene eller operatørene fra ubådene, så er svaret nej. De kører på sekundære systemer, og især hvis du er dansker i udlandet. Du får ikke lov på grund af dine rettigheder og teknologi herhjemme i Danmark. Java micro (Java ME) giver dig fuld tilladelse, som Dansker i udlandet. Du kan trække på database fra serveren, browse internet i virksomheden, lave krypteret micro opkald igennem gateway, streamme microvideo, samt gøre det nemmere for amerikanske operatører, som dansker i udlandet.


OS X MOUNTAIN LION ER ET GODT HØJESTERET SYSTEM

Maj den 14, 2019
Er du jurist, læge eller sygeplejerske, så er Mountain Lion et godt system at arbejde på. Det er et system der kan holde IT loven oppe på kort tid og på den længere tidhorisont.


OS X LEOPARD ER KONFLIKTLØSNING

April den 24, 2019
Stadig netværksproblemer? Så er Leopard systemet konfliktløsning til netværksproblemer. Den arbejder på lige fod med de bedste Linux systemer. Fortæller dig med det samme hvad der er galt i din virksomhed, IT infrastruktur eller din netværksløsning. Den kan være et sekundært backup system til din webshop, windows, IT løsninger eller de online services som nu virksomheden sælger og lever af.


APPLE VIRKER STADIGVÆK

April den 17, 2019
Stadig netværksproblemer? Apple produkter er dyre, men du betaler også for en høj teknologisk funktion. Det er teknisk og ikke teknisk, og ligesom Microsoft certificeringer, så har Apple også nogen tilsvarende. Det tog os 2 timer at sætte et helt reklamebureau op med kun 2 Apple Airport Extreme base stationer. Begge med en router til brokobling af netværk.


C# CORE

April den 03, 2019
C# er sproget til, hvis du skal lave banksystemer, militær eller sikkerhedssystemer. C# kan arbejde mellem begge platforme Linux og Windows uden at du taber processorkraft, ydelse eller database forespørgelse. Det er sproget, der tager dig videre, men det er krævende.


DER ER FORSKEL PÅ CORNFLAKES

Marts den 07, 2019
Hollænderne har modsat sig. Derfor er det vigtigt, at du er rimelig skarp, allerede fra morgenstunden. Det kan være med til at give dig det drive, der holder ud på eftermiddagen, også bureautid..


BOOTSTRAP 1999 - 2001 - SNØRREN

Februar den 12, 2019
Der er kun en vej, og det er diamantlov hele vejen og tålmodighed. Det er her, du kan mærke om din flådeaftale holder eller ikke. Det samme gælder din "forretningsplaner" og "businesspartner", den skal nok "Ringe Ind" hvis i står og mangler "Kapital" til en god "Markedsførings Ide". Eller om du "Overhovedet" kan leve af det nu eller om "3 år".


TI-68 DIAMANT HØJDE PÅ FLÅDE OG HANDELSAFTALERNE ER ALTING

Februar den 11, 2019
Det bliver lidt svært lukke dine handels og flådeaftaler, hvis ikke du har noget højde, data og tal. En samarbejdspartner kan være guld værd, hvis I forstår kontraktskrivning, bilaterale og bindene aftaler (Anna). Fri proces er altid en god start, dermed undgår du en højere forventningsafstemning, hvor begge partnere kan blive uenige til slut i fasen, selvom der er et godt fælles forretningsgrundlag. Du skal se mere ud end 3 til 6 år i fremtiden. Du skal vægte dine ting meget højere.


LÆBESTIFT KAN STÅ ALENE - I ALT VIND OG VEJR

Februar den 11, 2019
Og det samme kan markedsføring. Uanset hvor meget vind og dårlig vejr der er udenfor, så det videnskabelig bevist, at markedesføring godt kan stå alene, selvom man ikke har økonomi til de helt store reklamekampagner eller markedsføring. Det samme gælder reklame og annoncering på søgemaskiner, man skal ikke gå i panik. Er der et behov og efterspørgelse, så skal kunden nok finde det. Det er ligesom survival, man skal nok finde en vej til maden!


FLÅDENS "ONLINE HANDEL" ER FREMTIDEN

Januar den 25, 2019
Handel har altid været svært, og været diskussion om man måtte det ene eller om man kunne tillade sig det andet. Uden en "Fast" handelsaftale er du ikke nået, og Flåden og Søvejen har sine fordele, både "Online" og "Offline", uanset hvor henne i verden du ønsker at handle eller lave handelsaftaler. Send en email og bestille en "Pizza" i Taiwan. Når du har "Udbud" og "Efterspørgsel", sætter du "Jægere" ind.


PÅ TOPPEN AF JANUAR "INDUSTRI"

Januar den 15, 2019
Januar er altid en udfordring i økonomien. Det er her årsregnskabet skal gøres op, kontanter tælles og nye kontrakter og tiltag skal skrives for det nye år. Det er her sidste års planlægninger giver pote, og med til at give dig drive resten af året. For momentum skal du lære og klare og styre.


VÆRDIBASERET MARKETING - I ET DIAMANT ØJEMED "TROPICAL MARKET"

December den 2, 2018
Set i bakspejlet på marketing, advokat og reklameindustrien er værdibaseret marketing nok det sværeste. Og svaret er meget simpelt? Du mangler din Kok. Han er den eneste i marketing verden, der har en fuld forståelse for, hvad værdibaseret marketing er, især ved dyre kunder og restauranter. Der skal så lidt til, at vælte en dyr middag. Og på samme måde gælder det IT og Innovation, en Startup er meget sværere og meget mere langsigtet end folk tror. Her kan man ikke tale om profit. Her er det tale om ansættelse, udbytte og bonus, så misundelse vælter af dine kunder og nærmeste. Og det er her, du skal være "Klar". Du får kun en chance, ellers er det dig selv. Det Tropiske Markedet, er over 1 Trillion værd, og "Main Entrance" er en lille "Royalty Fee".


HTML5 2018

November den 8, 2018
Når Hotellet slet ikke fungerer for CIO, og hans disciple af programmøre på gulvet klager om hastighed, hardware fejl, så er HTML5 sidste udvej. HTML5 kan tåle et par force majore, samtidigt javaen griner afsted. Ja, selv en dårlig gateway, port, du hænger bare javaen til tørre, og den skaber en højhastigheds forbindelse via HTMLen.


JSP 2 API 2018

November den 8, 2018
Når IT infrastrukturen og hardwaren bryder sammen, er JSP den eneste rigtige vej i programmeringen. Den kan redde en CIO fra mudderet, og op til flere samtaler med Bestyrelsen, når helvede bryder ud i Staten.


BESTYRELSESARBEJDE 2018 - OPERATIONS

08/10/2018
At gå død i bestyrelsesarbejde sker tit, og hvorfor, der mangler ofte milepæle der kan være et drive for bestyrelsen, for ellers er det kun "Velkomst og Hyldemøder", en lille "Ukrainsk Hyllie", som det hedder for bestyrelsen iblandt, altså at sejre af helve.. til, som man siger. SMV Bestyrelsesarbejde, aftale, kontrakt eller freelance ansættelse er nok den bedste måde, at komme ind på det Danske Arbejdsmarkedet på. Virksomhederne ved ikke hvad de vil have, da deres gearing og forespøgelse ikke er høj nok. Man vil have vækst, men ved ikke hvordan. Det bliver altid svært ved fastansættelse med sådan nogen krav. Man er nød til, at byde ind via ekstern SMV arbejde eller SMV bestyrelsesarbejde. (PARISAFTALEN) (DANØ)


KONTRAKT OG HANDELSAFTALER - PARISAFTALEN & DIAMANTHANDEL

18/9/2018
For ikke alle Reklamebureauer bukker under reklame og handelskrigen, så er kontrakter og handelsaftaler nok den bedste mulighed for at øge den økonomiske vækst. Økonomisk strategiske aftaler ligger i det langvarige maskinrum. Kapitalret og kapital som Flåden behandler, kan man ikke komme udenom siden februar 2015. Udenrigsministeriet kan hjæpe virksomheder med vækst. (PARISAFTALEN)


RED NAS 2TB OG 3TB - BEGGE EN PRØVELSE

12/9/2018
Så lykkedes det at ramme bunden på hardware. I skrivende stund har jeg valgt følge Dansk lovgivning på Harddisk, da alt andet er unødvendig at forklare. Et standard harddrive (Ikke harddisk), har en levetid på under 2 år. Vi har registreret den som en Højesteret "Skriver". De er intelligent styret på 5400 rpm, der får selv en militærudgave til at grine, "Den kan nemlig tåle belastning".


JUNIPER ER KOMMET FOR AT BLIVE

04/9/2018
Det har ikke været nemt, at finde en Højesteret Firewall eller Gateway som det hedder på engelsk. Til gengæld har Flåden og Militæret været tilfreds med den, og dens robusthed.

JAVA 12 er måske alligevel fremtidens sprog

12/7/2018
Software og religionskrigen er ikke ovre endnu, det samme gælder valg af fremtidig platform. Menigheden troede, at når man bare har en fælles APP (Application), så kunne man styre hele verden og snakke samme sprog. Virkeligheden er langt fra det rigtige, som flere IT Ingeniøre har måtte se i øjene. Database kontrolstruktur er stadig det samme uanset programmeringssprog med eller uden Java, men valg og designstruktur kræver forståelse. (JASMIN)


REKLAMEINDUSTRIEN ER DER NOK OGSÅ OM 500 ÅR

10/7/2018
Dansk reklamelov er mere end 100 år gammel, men værtøjerne er stadig det samme. Anskuelse og opfattelse i formidlingens kunst, har ikke ændret sig siden ægypterne og grækerne brugte det for flere 1000 år siden.


"EN NORDAMERIKANSK MEDIEBRANCHE I KONSTATERING

15/6/2018
"Luksusproblemer og Bevidsthed - Fra mass content, til reelt opfattelse"

Skarphed er en væsentlig detalje, når man skal igennem formidling og kommunikation. Content Industrien er bestemt ikke ramt af en selektiv skare af formidlere, der skal ramme en mediabranche, nemlig kunden selv. Så "måske" lykkedes det kunden, at blive klogere en reklamebranchen, siden digitalisering startede i 1980erne."FØRSTE ARBEJDSDAG - FIRST DAY OF WORK!

15/6/2018
Chips, snack og sodavand, Hamburg har altid været optimisternes holdeplads. Ingen tvivl om at det er igangsætternes univers. Her er der drømme og visioner, men 95% af sejrene glemmer nået, den først måned i startup miljøet. Nemlig penge og sikkerhed. Eller som din bankrådgiver vil sige det på "Jysk", "Har I råd til det?". Penge og Kapital er fundementalt og mere end 5 år frem.