HJEM BAGGRUND .HUMAN RESSOURCE SPARRING CV KONTRAKT

HUMAN RESSOURCEDin Retslige Udvikling og Kurs
Din Personlige W udvikling starter fra dag 1 af dit liv, og derfor springer du over, når du ikke den personlighed, drive eller drøm som du ønsker, at opnå senere i livet. Er man målrettet i ens uddannelsesvalg, så kommer man på en mindre prøve senere i livet, alt forberedelse er godt begyndt. Du skal op på hesten igen, og have dine nederlag på afstand. Du skal have generhvervet dit kørekort igen


Mexicansk Strategi & Texas
Personlig strategi kan godt ligge på et meget lille sted i ens personlig, bare man træner sit ubevidste, så bliver det lettere at træffe beslutning i pressede situationer. At komme igennem det lille "Nåleøje", er med til at give dig skarphed. Dit "3 semester" er ret afgørende for resten af dit liv. Det er her du skal tilspise dine kompetencer. Det er din egen distribution og kvalitetsvurdering, der skal i drift. Det er her, du skal kun det teoretiske og praktiske plan, altså det du har lært tidligere. Du skal have vurderet dine begreber, og have afsøgt dine muligheder. Du skal ind på dine problemstillinger og områder. Du skal have din "Grundviden", og indlæringsmål parat. Du skal "Stadig" være den "Stærkeste i Klassen".


"Julias Tænkning" Romeo og Julia
Helsingør, Psykiatri Diamantmodellen er en "Reflektionsmodel", som kan bruges, når en person ikke er "Fremadrettet mere" (præsens participium), eller når man gået igennem et "Svært hændelsesforløb", hvor man ikke har fået afklaring på ens opfattelse, tænkning, eller "Diffust" (perfektum participium) hændelsesforløb. Det kan også være for at opnå eller lukke sin egen Konklusion eller deltagelse (præteritum participium) af forløbet.


Emerging Tech
Er kodning i "Overgangsperioder" eller hvor du har flere økonomier inde på samme tid. Det kan være med til, at give virksomheden noget ro på i et markedet med mange forstyrelser. Det er ikke alle lande der har de samme rettigheder på deres computer, men det har stor indflydelse på resten af industrien. Hvis dit servermiljø eller hosting går ned, så er du som koder nød til at rette ind. Resten tager advokaterne sig af med overførelse eller køb af computerrettigheder, så I kan fortsætte arbejdet.


Enforce Documents
Retsskrivning har aldrig vigtigere. At navigere rundt i formidling, støj og distortion kan være noget af en bedrift for det "Formidlet Øje" eller det "Trænet Øje". Man må ikke bruge tid eller energi, eller gøre det besværligt, at læse en tekst på internettet. Du trænger aldrig igennem til din målgruppe, og du fanger ikke de kunder og økonomier, som du skal have fat i. Retsskrivning eller tekstforfattere kan være "Meget Dyre", hvis ikke du selv magter, men i princippet har du "Allerede tabt" inden du går igang.


Vision
Udbrede de værdier, principper som Flåden arbejder med.


Mission
Det er videnskabeligt bevist, at teknologi og systemer har været en del af samfundet i flere 1000 år. Når samfund går ned, kan teknologi være med til at redde den fremadrettet udvikling.


Freelance Kurser
HTML og CSS
Fra 256.000,- kroner pr. kursus
6 måneders
Fra 2.560.0000,- kroner

Machine Learning
256.600,- kroner pr. kursus

Industri 3
256.600,- kroner pr. kursus

Web Udviklng
Ikke Oplyst

Database Design
Ikke Oplyst

Netværk & Security
Ikke Oplyst

Designmanual
Ikke Oplyst

Intranet og Systemer
Ikke Oplyst

Behovsanalyse
1595,- kroner pr. time
Frøerne i Auderød er stadig "All In"


Fremtidens IT år 2020 - Flåden (FRØ)Bølgemodellen BehovsanalysePingoBehovspyramide_5Sandra Modellen, Den Fremadrettet Behovspyramide,
"Kniven på struben"