HJEM BAGGRUND .HUMAN RESSOURCE SPARRING CV KONTAKT

BAGGRUNDNordsjællændske Riviera, Hallænd, Solkysten, Øresund Sverige
Morten er født og opvokset i Nordsjælland, og en personlighed med power. Elsker mad og kokkerier, kok, jæger. Person som er meget klar og selvsikker, krævende i perioder hvor der skal sættes ind med en deadline. Logisk, analytisk og objektiv kritisk, dygtig til at organisere projekter, fremgangsmåder. Morten har også en baggrund fra militæret (Frø) og Frømandskorpset Auderød, Frederiksværk.


Har rejst meget og blandt andet været i Asien, Bangkok, "hængt i en flyver over Kazakhstan", - Knækket koder i Indien -, været i Australien, New Foundland, Nordamerika, løbet på stranden i Miami, brugt tid i naturen Amazon junglen, Colombia, Brasilien.

Primære baggrund som er taget med fra frøerne, er dykkermedicinsk, teori, anatomi, calcium, mælk, psykiatri, som afsæt ind i kommunikationsindustrien og reklamebranchen. Siden da har beskæftigelsen været indenfor pharmaceutical, læge, sygeplejerske, medicinal og tandlæge.

Siden beskæftigelsen indenfor sundhedsektoren, har passionen været IT, med Mottoet: "We Build Warroom Servers", med den overbevisning, at jo mere du investerer i bedre IT, det stod bedre er I rustet til fremtiden. Noget af baggrunden er taget fra den Militære uddannelse CMAS 2 "Diving Medical Officer", som vi har taget med i den corporate finance verden.

Efter år 2017 har vi arbejdet med "Klient Karusellen", serverorienteret bruger og netværk. De fleste virksomheder eller organisationer arbejder i en "T Node konflikt 6", hvor en eller flere brugere kan konflikte netværket eller systemet på din computer. Det er ofte forbundet med en dårlig netværksarkitekt, som ikke kender til den performance, som man bruger i "Medie og Trykkeribranchen".Dansk Humor, NOG MoskvaDansk Opium ReklamePlastik Gevær
Frø Navigation Board
Frø Svømmefødder