HJEM BAGGRUND .HUMAN RESSOURCE BLOG & SPARRING APPLICATIONS INTERACTIVE CV KONTAKT

BAGGRUND
Nordsjællændske Strand og Riviera, Solkysten, Øresund Sverige
Morten er født og opvokset i Nordsjælland, og en personlighed med power. Elsker mad og kokkerier, kok, jæger. Person som er meget klar og selvsikker, krævende i perioder hvor der skal sættes ind med en deadline. Logisk, analytisk og objektiv kritisk, dygtig til at organisere projekter, fremgangsmåder. Morten har også en baggrund fra militæret (Frø) og Frømandskorpset Auderød, Frederiksværk.


Har rejst meget og blandt andet været i Asien, Bangkok, "hængt i en flyver over Kazakhstan", - Knækket koder i Indien -, "The Big Four", været i Australien, New Foundland, Nordamerika, løbet på stranden i Miami, brugt tid i naturen Amazon junglen, Colombia, Brasilien.

Primære baggrund som er taget med fra frøerne, er dykkermedicinsk, teori, anatomi, calcium, mælk, psykiatri, som afsæt ind i kommunikationsindustrien og reklamebranchen. Siden da har beskæftigelsen været indenfor pharmaceutical, læge, sygeplejerske, medicinal og tandlæge.

Siden beskæftigelsen indenfor sundhedsektoren, har passionen været IT, med Mottoet: "We Build Warroom Servers", med den overbevisning, at jo mere du investerer i bedre IT, det stod bedre er I rustet til fremtiden. Noget af baggrunden er taget fra den Militære uddannelse CMAS 2 "Diving Medical Officer", som vi har taget med i den corporate finance verden.

Efter år 2017 har vi arbejdet med "Klient Karusellen", serverorienteret bruger og netværk. De fleste virksomheder eller organisationer arbejder i en "T Node konflikt 6", hvor en eller flere brugere kan konflikte netværket eller systemet på din computer. Det er ofte forbundet med en dårlig netværksarkitekt, som ikke kender til den performance, som man bruger i "Medie og Trykkeribranchen".

I 2019 har vi arbejdet med "MVC 5 ASP.NET", "SQL", "Windows Server 2016" og "Enterprise Løsninger", der kan flytte den eksisterende forretning op og over på andre løsninger lovgivningsmæssigt. Trådløs netværk er stadig en fordel i mange lande hvor patenter og standarder ikke findes. Derfor har vi arbejdet med "WIFI WPA2 Enterprise løsninger", der kan løfte dit eksisterende trådløse netværk over på krypterede og sikker netværk.

I 2020 har vi påbegyndt "Windows Datacenter 2016", "VOIP", digitalisering af global telefoni, videoopkald, i fuld "Crystal HD" format på mobiltelefoner og "Crystal Lyd", under Codename: "LISA".

Siden april 2020, har vi arbejdet med "Entry Level" software, altså kodning og udvikling, der går lidt ud over diverse "Webdesigner Værktøjer" på Internettet.

Fra den "19. Juli 2020", har vi arbejdet med "Projekt Barbera", et Dokument håndteringssystem, med kalender, dato og tidsstyring. Overflytning af dokumenter indenfor en given lovgivning, uden at miste præcendens eller betydning.

Fra "10. Januar 2021", har vi arbejdet med "PHP Flådestyring af Printere og Netværk", et netværkshåndteringssystem, med Batch, Automatisering, udkørsel, kalender, dato og tidsstyring på netværk. Overflytning og indscanning dokumenter indenfor en given lovgivning og workflow om natten, uden at miste præcendens eller betydning, når kontoret møder ind om morgen og formiddagen.
Codename: "SHANIA"X1 Lydstudie, Kongens LyngbyRihanna Umbrella - Orange Version Valcambi 2,5. GramRihana Militær - NordamerikaCPU Cooler BarbieNicki Minaj - StereoMicrosoft Windows XP Professional - 21 ÅrMicrosoft Power BI PlatformMicrosoft Windows SQL Server Management 2019Microsoft Windows Server 2019 Device CALMicrosoft Windows Datacenter 2016Microsoft Exchange Server 2019Microsoft Windows Server 2019Dansk Opium ReklamePlastik Gevær
Frø Navigation Board
Frø Svømmefødder
Kampsvømmer O-Jæger
O-Jæger Cyber